september 2017

Za. 2 september 2017

Concert door het solistenensemble Cantores Martini, waar Valeria Boermistrova ook deel van uitmaakt, o.l.v. Domcantor Remco de Graas in de Domkerk te Utrecht. Aanvang 15.30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang.

Zo. 10 september 2017

Uitvoering in de serie “Muziek en Sfeer” door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek aan de Boddenstraat te Almelo. Aanvang 15.30 uur. Vrije toegang, met vrije gift bij de uitgang.

Za. 16 en Zo. 17 september 2017

In totaal 6 uitvoeringen van de high-tech community opera “Weltatem”. Dit tweedaagse evenement, in het kader van het festival Musica Sacra, is een herhaling van vorig najaar van het eerste samenwerkingsproject van De Nederlandse Reisopera, Het Geluid Maastricht en de University of Twente. Henk Linker doet als organist mee met gebruik van zijn eigen kistorgel. De voorstellingen duren ongeveer 55 minuten en vinden plaats in de St. Lambertuskerk, Koningin Emmaplein 7, te Maastricht. Voor meer informatie zie ook: http://www.hetgeluidmaastricht.nl/nl/projecten/voorstellingen/weltatem.aspx

Wo. 20 september 2017

Lunchpauzeconcert door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist/pianist Henk Linker in de Oude Kerk te Zoetermeer. Aanvang 12.45 uur. Duur concert: 30 minuten. Toegang vrij, met vrije gift bij de uitgang.