oktober 2024

Za. 5 oktober 2024

Concert door het Pancratiusbasiliekkoor en nog een ander koor o.l.v. Jeroen Hulshof m.m.v. een klein orkest en  Henk Linker (op orgel en spinet) in de St  Pancratiusbasiliek te Tubbergen. Uitgevoerd wordt de Jorismis (laatste versie) van Herman Finkers. Aanvang: volgt nog.

Zo. 6 oktober 2024

Muziek en Sfeer door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek te Almelo. Aanvang 15:30 uur. Toegang vrij, met vrije gift bij de uitgang.

Za. 12 oktober 2024

Concert door het Pancratiusbasiliekkoor en nog een ander koor o.l.v. Jeroen Hulshof m.m.v. een klein orkest en  Henk Linker (op orgel en spinet) in de St  Stephanuskerk  te Borne. Uitgevoerd wordt de Jorismis (laatste versie) van Herman Finkers. Aanvang: volgt nog.

Vr. 18 oktober 2024

Concert door de Christelijke gemengde zangvereniging Cantate Deo o.l.v. Jan van Dijk m.m.v. een orkest, mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de Hervomrde Kerk aan de Brink te Den Ham (O). Aanvang 20:00 uur.

Zo. 20 oktober 2024

Evensong door het New Sion Choir o.l.v. Jan van Dijk in Nijverdal. Locatie nog onbekend. Aanvang 20:00 uur.

Zo. 27 oktober 2024

Concert door Kleinkoor Excelsior o.l.v. Henk Linker m.m.v. mezzosopraan Valeria Boermistrova en de pianisten Marijn Siero en Henk Linker in de RK St. Birgittakerk te Ommen. Aanvang 15:00 uur.