oktober 2022

Za. 1 oktober 2022

Concert Glasrijk Tubbergen met het Pancratiusbasiliekkoor uit Tubbergen en het Zwols Mannenkoor beide o.l.v. Jeroen Hulshof m.m.v. organist Henk Linker in de St. Pancratiusbasiliek te Tubbergen. Aanvang 15.30 uur.

Zo. 2 oktober 2022

Muziek en Sfeer door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek te Almelo. Aanvang 15.30 uur. Toegang vrij met vrije gift bij de uitgang.

Op deze zondag krijgt u een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld, met een speelse Cat Suite van Denis Bédard, met de veelzeggende delen Prrrelude, Cats at Play, Catnap en Toc-cat-a, daarna een driedelig concerto van Antonio Vivaldi en tot slot een werk van Zsolt Gárdonyi met de titel Mozart Changes, waarin een klaviersonate van Mozart lichtelijk ontaard in een jazz-achtige stuk.

Daarnaast klinken er enkele zangstukken m.b.t. Maria, omdat de maand oktober
Mariamaand is.

Kortom: kom en geniet van meeslepende muziek vertolkt door de twee vaste uitvoerenden van de serie, mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker!

Za. 15 oktober 2022

Psalmenconcert door het Gelders Vocaal Ensemble (GVE) o.l.v. Jan van Dijk m.m.v. organist Henk Linker in de Onze Lieve Vrouwekerk te Apeldoorn. Aanvang 20.00 uur.