oktober 2020

Za. 17 oktober 2020

Zaterdagmiddagmuziek met het vocale solistenensemble Cantores Martini, waar Valeria Boermistrova deel van uitmaakt, o.l.v. Remco de Graas in de Dom te Utrecht. Op het programma Koormuziek voor de kerkwijding met Gregoriaans en werken van Perotinus en Dufay. Aanvang 15.30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang.

Zo. 25 oktober 2020

Muziek en Sfeer…2 Specials met Bach!

In de serie Muziek en Sfeer zijn er vandaag zelfs twee uitvoeringen met op het programma alleen werken van de grootste componist aller tijden: J.S. Bach, uitgevoerd door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker!

Prachtige aria’s, afgewisseld met fantastische orgelwerken, zoals een deel uit een Concerto op het transeptorgel en het zeer imposante Toccata, Adagio en Fuga in C op het hoofdorgel. Bach op z’n allerbest! Kom en ontdek het live in de St. Georgiusbasiliek aan de Boddenstraat!

Er mogen vanwege de coronamaatregelen slechts 30 personen per uitvoering aanwezig zijn. Om meer mensen de gelegenheid te geven om deze geweldige muziek te komen beluisteren is er een uitvoering om 14.00 uur en om 15.30 uur. Aanmelden is verplicht. Dit kunt u doen door een e-mailbericht te sturen naar [email protected] of door een WhatsAppbericht te sturen naar nummer 06-40641679 en vermeldt u dan met hoeveel personen u komt en op welk tijdstip. Wees er snel bij, want vol = vol!

Wij houden ons aan de afstand en coronamaatregelen. Bij binnenkomst en naar buiten gaan wel mondkapje dragen!

Toegang: vrijwillige bijdrage bij de uitgang. BEIDE UITVOERINGEN ZIJN VOLGEBOEKT!