mei 2024

Za. 4 mei 2024

Concert door een Projectkoor o.l.v. Jurriaan Poesse m.m.v. organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek te Almelo. Uitgevoerd wordt het Requiem van Gabriel Fauré. Het voorprogramma wordt verzorgd door Vocaal Ensemble Cordier. Aanvang 21:00 uur.

Vr  24 mei 2024

Concert door het Arnhems Slavisch Koor o.l.v. Svetlana van Wielink m.m.v. zangeres Polina Iashchuk en organist Henk Linker in de Grote Kerk te Wageningen. Uitgevoerd wordt de Liturgia Domestica van A. Grechaninov. Aanvang 19:30 uur.

Za. 25 mei 2024

Concert door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de Oude of Sint-Alexanderkerk te Bennekom, Dorpsstraat 45. Er wordt alleen gemusiceerd op en met het Onderhorst Kabinetorgel (1762). Aanvang 16:00 uur. Toegang is vrij met een vrijwillige bijdrage aan de uitgang. Parkeren is gratis naast de kerk op het Marktplein

Zo. 26 mei 2024

Evensong door Heino Vocaal o.l.v. Joan Jonkman m.m.v. organist Henk Linker in de kapel van het klooster Nieuw Sion te Diepenveen. Aanvang 18:00 uur.

Ma. 27 mei t:m zaterdag 1 juni Engelandreis met het koor van New Sion Diepenveen o.l.v. Jan van Dijk, m.m.v. organist Henk Linker. Er worden twee Evensongs gezongen in de kathedraal van Norwich op dinsdag 28 en woensdag 29 mei. Daarnaast worden er enkele kleine optredens gegeven in o.a. de Abdijkerk van Wymondham en in de Lady Chapel  van de kathedraal te Ely.