mei 2020

Zo. 3 mei 2020

Muziek en Sfeer met trombonist en componist Arjan Linker, mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek te Almelo. Aanvang 15.30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang.

Arjan Linker (2000) studeert klassiek trombone bij Jörgen van Rijen, Remko de Jager en Pierre Volders en klassiek compositie bij Willem Jeths en Meriç Artaç aan het Conservatorium van Amsterdam. Voor zijn muzikale activiteiten ontving hij reeds de Koninklijk Conservatoriumprijs voor Jonge Componisten en de Drentse Talentprijs Cultuur. Zijn muziek werd uitgevoerd door onder meer het Metropole Orkest, het Nederlands Blazers Ensemble – met wie hij als solist optrad in Het Concertgebouw, Bram van Sambeek, Brandt Attema en Sebastiaan Kemner. Tevens is Arjan als oprichter, trombonist en componist betrokken bij crossover-ensemble Nachtlicht en richtte hij samen met Niels Jacobs, Tim Ouwejan en Wilco Kamminga het Nymphéas Trombone Quartet op. DIT CONCERT GAAT NIET DOOR VANWEGE HET CORONAVIRUS EN ZAL WORDEN VERPLAATST NAAR HET VOLGENDE SEIZOEN! 

Ma. 4 mei 2020

Concert door Toonkunst Almelo en projectkoor o.l.v. Jurriaan Poesse m.m.v. organist Henk Linker in de Grote Kerk te Almelo. Uitgevoerd wordt het Requiem van Gabriel Faure. Aanvang 20.30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang. DIT CONCERT GAAT NIET DOOR VANWEGE HET CORONAVIRUS!

Zo. 17 mei 2020

Concert door het vrouwenkoor Ladies Only o.l.v. Mirjam Spoelman m.m.v. organist Henk Linker in de Barockkirche te Zwillbrock (Dld.). Aanvang 15.30 uur. DIT CONCERT GAAT NIET DOOR VANWEGE HET CORONAVIRUS! Dit concert is verplaatst naar 16 mei 2021.