maart 2024

Za. 2 maart 2024

Concert door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de Doopsgezinde Kerk aan de Grotestraat te Almelo. Aanvang 14:00 uur. Duur:circa 40 minuten.
Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang.

Zo. 17 maart 2024

Concert door het gemengde koor Cantica Nova o.l.v. Mirjam Spoelman m.m.v. organist Henk Linker in de Kapel van het klooster Bardèl in Bad Bentheim (Duitsland).
Aanvang: 17:00 uur.

Za. 23 maart 2024

Concert door het mannenkoor EDOZA o.l.v. Jan Hibma m.m.v. bariton Piet Baarssen, cellist Arturo Muruzabal en de organisten Sebastiaan Schippers (hoofdorgel) en Henk Linker (kitorgel) in de Martinikerk te Bolsward. Uitgevoerd wordt het Paasproject ‘De zeven kruiswoorden’ van Roelof Elsinga.
Aanvang: 20:00 uur(?)

Di. 26 maart 2024

Concert door het mannenkoor EDOZA o.l.v. Jan Hibma m.m.v. bariton Piet Baarssen, cellist Arturo Muruzabal en de organisten Sebastiaan Schippers (hoofdorgel) en Henk Linker (kitorgel) in de Lambertuskerk te Menaldum. Uitgevoerd wordt het Paasproject ‘De zeven kruiswoorden’ van Roelof Elsinga.
Aanvang: 20:15 uur.

Vr. 29 maart 2024

Concert door het enkele leden van het mannenkoor EDOZA o.l.v. Roelof Elsinga m.m.v. bariton Piet Baarssen, cellist Arturo Muruzabal en de organisten Sebastiaan Schippers (hoofdorgel) en Henk Linker (kitorgel) in de kerk Het Baken te Ommen. Uitgevoerd wordt het Paasproject ‘De zeven kruiswoorden’ van Roelof Elsinga.
Aanvang: 19:00 uur(?)