juni 2023

Zo. 4 juni 2023

Muziek en Sfeer door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de St. Georgiusbasiliek te Almelo. Aanvang 15:30 uur. Toegang vrij met vrije gift bij de uitgang.

Vandaag is de laatste uitvoering van het 20-e seizoen met op het programma alleen vocale – en orgelwerken van Engelse componisten uit de 19e en 20e eeuw.

Het programma bevat o.a. het beroemde Nimrod uit de Enigma Variations van Edward Elgar, liederen van Clarence Mader en Arthus Sullivan en tot slot de vrolijke en uitbundige Festival Toccata van Percy Fletcher om het seizoen feestelijk mee af te sluiten.

Kom en ontdek het live in de St. Georgiusbasiliek te Almelo!

Za. 17 juni 2023

Concert door het Huygens Vocaal Ensemble o.l.v. Hans Tijssen en organist Henk Linker in de Plantagekerk te Zwolle. Engelse koormuziek rondom het werk van Benjamin Britten, met o.a. Rejoice in the Lamb en Te Deum en orgelsoli van Dénis Bédard. Aanvang 20:30 uur. Kaarten voorverkoop € 15,00 en € 20,00 aan de kassa. Voorverkoop: www.huygensmusic.nl

Zo. 18 juni 2023

Concert door het Huygens Vocaal Ensemble o.l.v. Hans Tijssen en organist Henk Linker in de Grote Kerk te Epe. Engelse koormuziek rondom het werk van Benjamin Britten, met o.a. Rejoice in the Lamb en Te Deum en orgelsoli van Dénis Bédard. Aanvang 15:30 uur. Kaarten voorverkoop € 15,00 en € 20,00 aan de kassa. Voorverkoop: www.huygensmusic.nl