juli 2020

Zo. 26 juli 2020

Ja! Het kan weer! Één van de nog weinige live concerten die u nu in de maanden juli en augustus kunt bezoeken. In de de sfeervolle St. Georgiusbasiliek aan de Boddenstraat te Almelo zullen mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker u een zomers programma aanbieden in hun serie Muziek en Sfeer.

Komende zondagmiddag 26 juli is de eerste zomerspecial gepland. U kunt genieten van een Orgelconcert van Georg Friedrich Händel en de aanstekelijke Toccamente van Ronald de Jong alsook blije en dromerige zangstukken van Händel, Vivaldi en Sullivan.

Als u wilt komen luisteren is het niet verplicht om u aan te melden, maar wij raden het u wel aan om dat te doen. U kunt hiervoor een e-mailbericht sturen naar [email protected] of door te bellen/appen naar 06-40641679.

Aanvang om 15.30 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage bij de uitgang.

Wo. 29 juli 2020

Marktorgelconcert door organist Henk Linker en mezzosopraan Valeria Boermistrova in de Grote – of St. Gudulakerk te Lochem. Aanvang 11.30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang. Duur concert circa 30 minuten. DIT CONCERT GAAT NIET DOOR VANWEGE DE CORONACRISUS! Dit concert is verplaatst naar 4 augustus 2021.