december 2023

Za. 9 december

Huiskamerconcert door Valeria Boermistrova, mezzosopraan en Henk Linker, piano en spinet in de Johanneshoeve aan de Dalweg 39 te Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dit concert begint om 20:00 uur en is inclusief pauze. Kaarten à € 27,50 zijn te bestellen bij  https://www.theaterturf.nl/programma/item/huiskamerconcert1/ Een kopje koffie met wat lekkers en een ‘aangekleed’ drankje zijn bij de prijs inbegrepen.

Zo. 10 december 2023

Muziek en Sfeer door organist Joost van Beek (Utrecht) en mezzosopraan Valeria Boermistrova in de St. Georgiusbasiliek aan de Boddenstraat te Almelo. Aanvang 15:30 uur. Vrije toegang met vrije gift bij de uitgang.

Zo. 10 december

Concert door het gemengde koor Cantica Nova o.l.v. Mirjam Spoelman m.m.v. organist Henk Linker in de kapel van het klooster Bardèl te Bad Bentheim (D). Aanvang 16:30 uur.

Vr. 22 december

Concert door het Groot Zwols Mannenkoor en het Sint Pancratiusbasiliekkkoor Tubbergen beide o.l.v. Jeroen Hulshof m.m.v. organist Henk Linker in de Plantagekerk te Zwolle. Aanvang 20:00 uur

Za. 23 december 2023

Lessons and Carols door het Gelders Vocaal Ensemble o.l.v. Jan van Dijk, m.m.v. Henk Linker, orgel. Locatie: een kerk in Apeldoorn. Later volgt meer informatie.