april 2019

Za. 6 april 2019
Concert door mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker in de Doopsgezinde Kerk aan de Grotestraat te Almelo. Aanvang 14.00 uur. Duur concert circa 45 minuten. Toegang vrij met vrije gift bij de uitgang.

Zo. 7 april 2019
Concert door het Twents Kamerkoor Mardi le vingt o.l.v. Herman Koops m.m.v. organist Henk Linker in de St. Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Op het programma het werk Ecce Homo gecomponeerd door Geert Christenhusz op Duitse tekst van Gerrit Bleumink en schilderingen van Willem Hesseling. Dit werk is het Lijdensverhaal in 10 staties, verbeeld in woord, muziek en beeld voor Gemengd koor, solisten en orgel. Aanvang 15.30 uur(?).

Zo. 14 april 2019
Concert door het Twents Kamerkoor Mardi le vingt o.l.v. Herman Koops m.m.v. organist Henk Linker in de Simon en Judaskerk te Ootmarsum. Op het programma het werk Ecce Homo gecomponeerd door Geert Christenhusz op Duitse tekst van Gerrit Bleumink en schilderingen van Willem Hesseling. Dit werk is het Lijdensverhaal in 10 staties, verbeeld in woord, muziek en beeld voor Gemengd koor, solisten en orgel. Aanvang 15.30 uur(?).

Zo. 28 april 2019
Concert in onze serie Muziek en Sfeer in de St. Georgiusbasiliek aan de Boddenstraat te Almelo. Uitvoerenden zijn mezzosopraan Valeria Boermistrova en organist Henk Linker. Aanvang 15.30 uur. Toegang vrij, met vrije gift bij de uitgang.